dimecres, 27 de febrer del 2013

Seguim...fil X randa


PRÓXIMA PROJECCIÓ 
Dijous 21 de març a les 19:30 h
Al Cafe Ro - Puçol

ESTUDIAR EN PRIMAVERA
un documental de Amparo Fortuny


Continuant amb el cicle documental "fil x randa" que a l'Andana hem encetat amb la voluntat de difondre el gènere documental per a oferir-vos altres maneres de veure i entendre el món, la propera cita la tindrem amb el documental recentment estrenat "Estudiar en primavera"

El documental, dirigit per Amparo Fortuny, recull testimonis dels estudiants de l'IES Lluís Vives, protagonistes de les movilitzacions en defensa de l'ensenyament públic, en valencià i de qualitat. Ells i elles, van eclosionar la #primaveravalenciana.

En acabar la projecció, farem tertúlia amb la directora Amparo Fortuny, és per això que des d’ací us convidem a vindre i compartir inquietuds, desitjos, preguntes i també, perquè no, alguna que altra resposta.

Si voleu anar informant-vos d'allò que podreu veure el dia 21 al Cafe Ro, ací us deixem l'enllaç al seu lloc web oficial on trobareu diversos articles apareguts en premsa així com altres materials relacionats amb el documental i la forma de trovar-lo a les xarxes socials:


I per acabar d'arredonir-ho, ací us deixem el tràiler del documental.