dijous, 4 d’abril del 2013

Abril...fil X randa


PRÓXIMA PROJECCIÓ 
Dijous 11 d'abril a les 19:30 h
Al Café Ro - Puçol

SER JOAN FUSTER
un documental del Taller d'Audiovisuals de la UV 

· Génere: DOCUMENTALS I REPORTATGES
· Any de Producció: 2008
· Durada: 01:11:08


Abril ha arribat i a l'Andana venim carregats amb un seguit d'actes d'allò més interessants per tal de viure de forma intensa aquest mes tant important per al nostre País. El primer d'aquests actes forma part del cicle documental "fil x randa", que a l'Andana vam encetar ara fa dos mesos i es tracta de la projecció del documental "Ser Joan Fuster"

El documental, promogut per la càtedra Joan Fuster amb el taller d'audiovisuals de la Universitat de València, construeix a partir de l'arxiu literari i fotogràfic de l'escriptor, d'altres moltes fonts documentals i de les declaracions de més de trenta persones que el conegueren, un retrat intel·lectual i humà de Joan Fuster (Sueca, País Valencià, 1922-1992), autor d'un gran nombre de llibres, sobretot assagístics, i d'articles de premsa, i impulsor de la modernització del País Valencià en uns temps molt difícils, des d'una perspectiva crítica i rigorosa. 

En acabar la projecció, farem tertúlia amb Francesc Pérez, membre de la càtedra Joan Fuster, amb qui podreu compartir inquietuds, desitjos, preguntes i també, perquè no, alguna que altra resposta. 

Així que ja ho sabeu, el proper dijous 11 d'abril veniu al Café Ro i gaudiu de l'oportunitat d'aprofundir en una figura tant transcendental com va ser, és i serà Joan Fuster per al País Valencià.

I per fer un tast del que podreu veure el dia 11 al Café Ro, ací us deixem la notícia que es va emetre a Vilaweb el 07/11/2008 amb motiu de la presentació del documental a València.