divendres, 8 de febrer del 2013

Fil X randa...la vida amb altres ulls!!




Des de L’andana - Amics del patrimoni i la cultura popular us volem presentar aquest nou projecte. Es tracta d’un cicle documental de caràcter anual durant el qual podreu gaudir un dijous al mes d’un treball audiovisual distint. 

“Fil per randa” naix amb la voluntat de difondre el gènere documental per a oferir-vos altres maneres de veure i entendre el món. Les distintes propostes ens acostaran a temàtiques tan diverses com ara l’ensenyament, la música, la literatura, la política, la història i la societat. Això sí, sempre des de l’òptica personal de cada creador.

Des d’ací us convidem a compartir inquietuds, desitjos, preguntes i, tal vegada alguna resposta. A més a més, la nostra voluntat és que ens acompanyen el director o algun dels protagonistes per encetar un col·loqui quan acabe cada projecció.   

Ja sabeu, teniu una cita un dijous al mes al Café Ro de Puçol. Us mantindrem informats puntualment del documental programat per a cada mes així com de l’horari previst.

PRIMERA PROJECCIÓ
DIJOUS, 14 DE FEBRER A LES 19:30 H

PASEO AL MAR 71-77 
un documental de Tubal Perales i Marina Climent 

Un grup d'estudiants dels anys 70 rememoren el moment polític d'aquella època, la seua lluita per millorar els estudis de Medicina. I analitzen com aquelles experiències han influït en la seua vida i la seua professió.

Durada:  76 min
 
En acabar la projecció, farem tertúlia amb els directors Tubal Perales i Marina Climent. 

Articles de premsa referents al documental:


Fes clic a les imatges per poder llegir els articles