dimarts, 7 d’octubre del 2008

Disc del mes

Aquest mes apostem pels cantautors Pau Alabajos i Cesk Freixas, els quals van publicar al maig un CD compartit a l'Enderrock, Venim del nord, venim del sud.

1. Contra el ciment (Pau)
2. El camí cap a nosaltres (Cesk)
3. Tinc una mania inconfessable (Pau)
4. Dies i nits d'amor i de guerra (Cesk)
5. València, 9 d'Octubre (Pau)
6. Ovidi (Cesk)
7. Síl·labes de vidre (Pau)
8. Avui serem el món (Cesk)

El cantautor de Torrent, Pau Alabajos, va debutar fa quatre anys amb Futur en venda (Cambra Records, 2004). Des d'aleshores ha fet més de 250 concerts arreu del nostre territori i s'ha implicat en cos, ànima i veu en tota mena de moviments socials crítics que desequilibren l'estat de les coses. La més mínima variació en les condicions d'un sistema que sembla estable i consolidat pot provocar que aquest evolucione cap a formes totalment diferents. Aquesta és la filosofia del seu segon disc, Teoria del caos (Cambra Records, 2008).

La veu de Cesk Freixas (Riudebitlles, l'Alt Penedès), amb només 24 anys, està creixent al mateix ritme en què sincrementa el seu nombre de seguidors. Amb el seu primer disc, Set voltes rebel (Bullanga, 2005), es va presentar en societat per dotzenes de casals, ateneus i festes populars. El seu segon treball, El camí cap a nosaltres (Autoeditat, 2007), li ha valgut la consideració de millor artista de cançó del 2007, segons la votació popular dels premis Enderrock. N'ha vengut més de dues mil còpies i l'ha presentat més d'un centenar de vegades.


Els podeu llegir i escoltar a:
-Pau Alabajos
http://blocs.mesvilaweb.cat/paualabajos
http://www.myspace.com/paualabajos
- Cesk Freixas
http://blocs.mesvilaweb.cat/ceskfreixas
http://www.myspace.com/ceskfreixas

1 comentari:

Anònim ha dit...

Considere que tant Cesk Freixas com Pau Alabajos són dos cantautors amb molt de futur per davant. Tenen algunes cançons magnífiques.
Us anime a que organitzeu una actuació de Cesk Freixas a Puçol.
M.A.C.