Notícies

Ara més que mai...fes-te amic/ga de l'Andana!!

_____________________________

Comunicat de l'Andana

L'associació l'Andana - amics del patrimoni i la cultura popular ens solidaritzem i ens sumem a les reivindicacions i manifestacions que aquests dies s'estan portant a terme a la ciutat de València (i altres), en contra de les retallades en educació, ja que trobem en aquesta un element fonamental per a la construcció d'una cultura i un patrimoni populars de qualitat, on la societat del País Valencià es puga sentir identificada i definida.

A més, l'Andana condemna contundentment les brutals agressions sofertes pels estudiants i s'afegeix a la petició de depuració de responsabilitats de les persones que estan darrere d'aquests fets, ja que estan permetent que un dels actius més importants d'una societat, com són els estudiants, siguen criminalitzats, agredits i detinguts per defensar i exigir pacíficament allò que els correspon.

Per tot això, us animem i encoratgem a participar en totes aquelles mobilitzacions i iniciatives pacífiques, que condemnen aquests lamentables fets i que defensen i reivindiquen una educació en valencià, pública i de qualitat així com els drets col·lectius que des de fa molts anys ha hagut de guanyar-se i ha aconseguit la societat valenciana.
_____________________________
l'Andana signa un conveni de col·laboració amb Caixa Popular


_____________________________
L'escola de pilota valenciana de Puçol, gestionada per l'Andana, a Tele-Puçol
La televisió local de Puçol va acompanyar la setmana passada als xiquets de l'escola de pilota valenciana de la localitat, gestionada per l'Andana, a un dels entrenaments que regularment porten a terme al carrer artificial del poliesportiu. Amb aquesta notícia es pretén motivar, atraure i donar a conèixer als xiquets i xiquetes de Puçol el joc de la pilota valenciana al nostre poble. Així, que si coneixes algun xiquet, xiqueta o jove que puga estar interessat/da, fes que els arribe!