divendres, 7 de desembre del 2012

5 anys jugant amb les paraules!





Amb l’ hivern arriba una de les primeres activitats que vam organitzar a l’ Andana i que està ben marcada al calendari dels nostres amics i amigues: el  recital poètic Deliris de Lluna-Nits poètiques de l’ Horta. Aquest acte el portem celebrant des de la nostra fundació (ara fa cinc anys llargs) i ha sigut una constant des que ens posàrem en marxa per crear alternatives culturals lligades a la nostra comarca, en aquest cas parant atenció a la promoció dels poetes contemporanis valencians. És per això que, com a eix fonamental en la nostra programació, hem volgut  fer de la sisena edició del Deliris de Lluna una retrospectiva de les cinc edicions precedents, i per tant de la nostra trajectòria.

Així, aquest any tindrem el plaer d’estar acompanyats d’una xicoteta representació de tots els poetes i poetesses que han participat a cadascuna de les cinc edicions celebrades fins ara. Ells són Lluís Roda (1a edició), Susanna Lliberós (2a edició), Rubén Luzón (3a edició), Francesc Mompó (4a edició) i Pau Sif (5a edició). No obstant, en ser aquesta una edició especial, també hem volgut comptar amb la presència d’un amic que ja ha participat en altres activitats de l’ Andana com és Carles Pastor, el qual ens cantarà alguns dels poemes musicats i arranjats per ell mateix.

Per la seua vocació comarcal el Deliris sempre ha estat a cavall entre Massalfassar i Puçol, pobles què han acollit les anteriors edicions. Així, aquest any tornem als orígens i comptarem de nou amb la participació del Cafè l’ Infern (Plç. de l’ Esglèsia, Massalfassar), qui ens va obrir les portes ja fa 5 anys per celebrar el primer Deliris i on farem aquesta edició especial. Allà ens trobarem a les 23:00h del dijous 13 de desembre per compartir i gaudir d’aquest recital que de segur ens fa passar una bona vetllada mentre juguem amb les paraules!

Us esperem a totes i a tots!