dimarts, 11 de juny del 2013

Fil x randa amb l'habitatge


PRÓXIMA PROJECCIÓ 
Dijous 13 de juny a les 20:00 h
Al Café Ro - Puçol

MUDANÇA
Un documental de Xavier Alcàcer i Sanchis

· Génere: DOCUMENTALS I REPORTATGES


Què fer quan la vida es converteix en mercaderia, quan s'obliga sistemàticament a la mudança darrere d'un suposat desenvolupament urbanístic, quan et veus exiliat de la teua pròpia casa sense tindre on anar ni tan sols voler anar a cap altre lloc? 

Aquesta vegada, al cicle documental "Fil x randa", que com ja sabeu venim organitzant a l'Andana des de fa uns mesos, aprofundim en aquestes qüestions endinsant-nos al documental "MUDANÇA", un treball dirigit pel company i membre de la nostra associació Xavier Alcàcer.

Aquest audiovisual ens brinda la possibilitat de descobrir la història que amaguen diverses persones que estan en procés o han sigut expropiades forçosament. Ciutadans que són tractats per les institucions com a mers embalatges, com a caixes contenidor a l'espera d'un destí, d'un lloc on iniciar una nova vida que no pretenien.

Es tracta abans que res d'un projecte sorgit de la necessitat, de la urgència de donar veu i presència a aquells que van ser i són ignorats sistemàticament tant pels poders públics com pels propis ciutadans.

En acabar la projecció, farem tertúlia amb Xavier Alcàcer, director del documental, amb qui podrem aprofitar, com sempre, per compartir inquietuds, desitjos, preguntes i també, perquè no, alguna que altra resposta.

Així que ja ho sabeu, aquest dijous 13 de maig, a les 20:00 h, veniu al Café Ro i no deixeu passar l'oportunitat d'aprofundir en un dels temes que més preocupa actualment la nostra societat i que es trova en situació de risc, l'habitatge.