dimecres, 8 de maig del 2013

A l'horta, també...fil x randa


PRÓXIMA PROJECCIÓ 
Dijous 9 de maig a les 20:00 h
Al Café Ro - Puçol

L'HORTA AL COSTAT DE CASA
Un documental del Taller d'Audiovisuals de la UV

· Génere: DOCUMENTALS I REPORTATGES
· Durada: 57 min



Continuant amb el cicle documental que vam encetar ara fa uns mesos, a l'Andana, continuem aquest mes amb el documental "L'HORTA AL COSTAT DE CASA", un documental produit pel Taller d'Audiovisuals de la Universitat de València i dirigit per Vicent Tamarit, que tracta sobre el futur incert d'un entorn singular tant pel seu valor paisagístic com patrimonial, l'horta de València.

El reportatge, d'una edició i facturació impecable, inclou entrevistes a experts que ressalten els diferents motius pels quals és important defensar l'horta davant els seus poderosos enemics i inclou imatges de gran bellesa dels camps, sèquies i alqueries del nostre territori.

En acabar la projecció, farem tertúlia amb Vicent Tamarit, director del documental, amb qui podreu compartir inquietuds, desitjos, preguntes i també, perquè no, alguna que altra resposta.

Així que ja ho sabeu, demà 9 de maig veniu al Café Ro i gaudiu de l'oportunitat d'aprofundir en un dels valors més preats del nostre patrimoni com va ser i hem de fer que torne a ser l'horta de València.

I per fer un tast del que podreu veure demà al Café Ro, ací us deixem la notícia que es va emetre al canal audiovisual de la UV amb motiu de la presentació del documental.