dimarts, 5 de juny del 2012


I el 15 de juny...




D'altra banda, l'Andana ja té pràcticament enllestida, i és per això que us vol convidar, a la presentació de l'antologia de poesia "Quadern dels torsimanys/ Cuaderno de los trujimanes", que el poeta de Puçol, Manel Alonso i Català, presentarà el proper divendres 15 de juny a les 19:30 h de la vesprada, en un marc tant representatiu i estimat pels puçolencs com són les Destil·leries Pla, un dels comerços més antics de Puçol que encara conserva els mètodes, estris i instal·lacions originàries i que actualment encara està obert al públic.

Pel que fa al llibre, en aquest hi apareix la versió en llengua castellana que diversos amics del poeta han fet dels seus poemes (continuant el joc que fa un temps va començar al seu blog "Els papers de Can Perla").

A la presentació intervindran l'editor Antoni Martínez i el músic i escriptor Xavi Sarrià, que s'encarregaran de donar a conèixer i fer més atractiva, si cap, l'obra del poeta puçolenc.

Després, a més de poder visitar i passejar per les diferents sales de les instal·lacions que acolliran l'acte, hi haurà un recital de poesia i de cançons amb l'actuació dels cantants Rafael Estrada, Rubèn Durà, Garri, Carles Pastor, Juanen, Martíllopis, Jesús Barranco, Lluís Vicent i Paula Martinez. Tot açò, acompanyat, per suposat, de dolços i salats típics de la zona i, com no, de begudes destil·lades i el·laborades a la mateixa destil·leria.

Així dons, us esperem el proper 15 de juny a les Destil·leries Pla de Puçol (Carretera de Barcelona num. 23 - Puçol), per gaudir de la bona poesia i la bona música, acompanyats del millor menjar i la millor beguda.