dimarts, 5 de juny del 2012

Esport i lletres per tancar el curs!

El curs 2011 - 2012 ja s'acaba i a l'Andana, com ve sent tradició els darrers anys, pleguem i ho celebrem amb Pilota Valenciana i amb l'estrena i presentació del darrer llibre del poeta puçolenc, Manel Alonso i Català.

Aquest diumenge...


Cartell anunciador diumenge 10 de juny

Aquest diumenge 10 de juny l'Andana, actual gestora de l'Escola de Pilota Valenciana de Puçol, aprofitarà per dur a terme una jornada de fi de curs "pilotari", en la qual hi haurà tot un seguit d'activitats on els protagonistes seran els xiquets, i no tant xiquets, que actualment formen part de l'escola de pilota. 

Així mateix, i aprofitant l'avinentesa esportiva, també es farà servir aquesta diada per disputar la final de la III edició del Trofeu l'Andana de Galotxa que aquesta vegada enfrontarà els equips de Borbotó i Puçol.

Les activitats començaran a les 10:30 h amb una partida de raspall entre els més menuts de l’escola de pilota, que ens ensenyaran una mostra de tot el que han aprés fins ara.

A continuació, a les 11:30 hels “ja no tant xiquets” de la nostra escola, que actualment es troben en categoria cadet i juvenil, ens oferiran una partida de galotxa on de segur demostraran i trauran a la llum els grans avenços i millores que poc a poc van assolint en el seu joc.

Després, a les 12:30 h, podrem gaudir tots i totes junts/es d’una partida per “dalt corda” on pares i mares, fills i filles, germans i germanes, tios i ties, velles glòries de la pilota valenciana de Puçol i tots/es aquells/es que ho desitgen, podran participar i passar-ho be mentre es va fent l’hora de dinar i l’arròs de la paella es va coent.

En acabar, a les 14:00 h, compartirem taula i paraula per a dinar i gaudir amb germanor d’una bona paella i dels dolços que l’Andana prepararà per a tots/es els/les assistents.

* Després de dinar i si encara hi ha ganes i temps, tots/es aquells/es que ho desitgen podran seguir jugant a pilota fins que es faça l’hora de la partida de la vesprada.

I finalment, a les 17:00 h, per tancar la jornada, es disputarà la gran Final de la III Edició del Trofeu l’Andana de Galotxa on s’enfrontaran els equips de Borbotó i Puçol. 

* En acabar la partida es farà entrega dels trofeus als equips que es proclamen campió i subcampió d'aquesta edició.

Així que ja ho sabeu, si el que voleu és passar un dia de germanor jugant o coneixent millor la pilota valenciana i comprovant l'estat d'aquest esport a Puçol, apropeu-vos al carrer Castelló i enfaixeu-vos les mans perquè de segur que voldreu provar i sobre tot...repetir.