divendres, 25 de novembre del 2011

Lletres amb bon gust!


A l’Andana arranquem aquest any el nou curs donant la benvinguda al mes de desembre amb la cinquena edició del recital de poesia “Deliris de lluna”, que ja és costum organitzar en aquestes dates.

Aquest any tindrem el plaer d’estar acompanyats pels poetes Ramon Guillem, Manel Marí i Pau Sif que ens delectaran amb les seues composicions i, com a novetat als recitals del deliris, podrem gaudir de l’actuació musical de Rubèn Durà, que cantarà quatre poemes musicats i arranjats per ell mateix.

Com podeu observar al cartell, l’acte es durà a terme l’1 de desembre al cafè l’Infern, situat a la localitat de Massalfassar. A les 23:00 h. començarà el recital de poesia però abans soparem i compartirem taula amb els participants i tots/es els qui desitgeu acudir reservant el lloc als telèfons 646 982 764 (Rubèn) o 651 830 757 (l’Infern). Podeu reservar la vostra plaça fins el dimarts que ve, dia 29 de novembre. El preu del sopar estarà entre els 12 i 15 euros.

Vinga, animeu-vos i acudiu perquè de segur que se’n anireu amb bon sabor de boca pel fet d’haver compartit una nit de lletres amb bon gust!