divendres, 16 d’abril del 2010

Al maig fem...




Hola a totes i a tots!!

Com venim fent els darrers anys, aquest any a l’Andana també commemorem el 25 d'abril, encara que amb un poc de retard per la quantitat d'actes programats al llarg d'aquestes dues últimes setmanes arreu del País. Amb aquest objectiu, hem confeccionat una vesprada/nit que pretén alçar-vos de la cadira una vegada més, per a que participeu i assistiu tant al contacontes i la xerrada, com al sopar i al concert.

Aquesta vegada, hem aprofitat que aquest any es celebra l'any Enric Valor, amb motiu del 10è aniversari de la seua mort, per tal d'homenatjar-lo en primer lloc, amb una actuació del contacontes Enric Esteve, on aprofitarà per fer paraula cadascuna de les lletres que l'escriptor ens va deixar als seus llibres.

En segon lloc, es durà a terme una xerrada on es parlarà de la figura d'Enric Valor des de totes les seues vessants a càrrec del professor de la Universitat d' Alacant Vicent Brotons.


En tercer lloc, i com ja és tradicional a l'Andana, soparem amb bon menjar i en germanor tots els qui s'animeu i tingueu ganes de compartir aquesta vesprada-nit amb tots nosaltres.

I per acabar la jornada, actuarà en primícia a Puçol, el grup "Senior i el cor brutal", del qual podeu escoltar la seua música i obtindre més informació al seu myspace: http://www.myspace.com/seniorthesinger. A més, al llarg del concert es repartiran dolços i mistela per als assistents.

Vinga, animeu-vos! No us quedeu a casa i accepteu la nostra convidada...reenvieu aquesta notícia a tots els vostres contactes per tal que arribe a molta més gent...No oblideu que amb la vostra participació l’andana mai deixarà de somniar i caminar. US ESPEREM!!
______________________________________________________

I TAMBÉ...


GRAN FINAL DE GALOTXA!

El diumenge 9 de maig es viurà al carrer Castelló, de Puçol, un duel interessantíssim entre els equips de Massalfassar i Massamagrell, finalistes del 1er trofeu l'Andana de galotxa.

Els dos aspirants al titol s'enfrontaran a braç partit per assolir la victòria al torneig.

En acabar l'espectacle pilotari es lliuraran els premis als quatre equips que han participat en aquesta edició (Alfara, Albalat, Massalfassar i Massamagrell).

Aixi que CAVALLERS, VA DE BO!!!