dimarts, 26 de gener del 2010

Matí junts per Haití


Estimades amigues i amics,

De segur que us n'heu assabentat de la tragèdia ocorreguda a l'illa d'Haití, al mar Carib, fa uns dies. Donada la dramàtica situació, les associacions Les Penyes, L'Andana, els Júniors (Caminar i Apocalisis) i L'Ampli de Puçol hem decidit unir esforços per tal de col·laborar, des de la nostra modesta posició, amb la gent afectada pel catastròfic terratrèmol.

És per això que hem rganitzat una matinal musical per al pròxim dissabte 30 de gener. Aquesta matinal consistirà en l'actuació dessinteressada en viu i en directe de diversos grups de l'Ampli. Els llocs que hem escollit per realitzar la matinal són la Plaça 25 d'Abril i l'Avinguda Font de Mora (a l'altura del parc del cantó d'un conegut supermercat) per la seua situació cèntrica i de gran afluència de gent. Tanmateix, es muntaran dues taules de recollida de diners al Mercat Municipal (c/Morvedre) i a l'avinguda Moli de Vent (front a un altre conegut supermercat).

L'objectiu no és altre que l'arreplega de diners als quatre llocs esmentats, els quals, com no podi ser d'altra forma, aniran destinats a organitzacions degudament acreditades que estan treballant in situ a l'illa d'Haití.

El que us demanem és ben senzill: Qualsevol forma amb la que col·laboreu serà benvinguda. Des de l'assistència a les matinals musicals a fer la vostra aportació dinerària i/o simplement de suport, fins la implicació en l'organització i suport de dit event.

Agraïm sincerament la vostra atenció i, si és del vostre gust, us preguem la màxima difusió d'aquesta iniciativa. Si col·laboreu directamen, millor.

Salut!

L'organització.