dijous, 12 de novembre de 2009

Disc del mes.Grup: Senior i el Cor Brutal


Títol: L’Experiència Gratificant de Senior i El Cor Brutal


Parir cançons, això és lo que fa Senior. Contar el que li passa, suposant que abans ja li ha succeït a algú o li passarà aviat. Ser honest amb ell mateix i amb tot el que li importa. Creure que la creació naix de la introspecció i de la necessitat de contar-li a la gent els xicotets descobriments que va fent sobre açò tan curt ple de nits tan llargues anomenat vida. Reconstruir-se, aconseguir la plenitud. Parir cançons, això és el que fa.

I ara té al seu voltant a la perfecta matrona per a parir les cançons: El Cor Brutal. I amb ells ha aconseguit creuar l'oceà i, des de Montevideo fins a Nashville, han donat a llum a una dotzena de criatures sinceres, fermes i amables que, juntes i amb un cert ordre, conformen l'Experiència Gratificant de Senior i El Cor Brutal.

L’Experiència Gratificant de Senior i El Cor Brutal va arrancar a València l'any 2007 quan va començar a escriure les cançons que gravaria en directe i en analògic amb El Cor Brutal un any després a l'Uruguai, als mítics Estudios Sondor de Montevideo (amb 70 anys d'existència, els més antics d'Amèrica Llatina, i on han gravat artistes com Eduardo Mateo o El Negro Rada). L'Experiència va continuar al llarg de 2008 als Estats Units, mesclant les cançons a The Funeral House en Louisville (on es varen cuinar les primeres demos de My Morning Jacket i Palace Brothers) i masteritzant-les a Georgetown Masters en Nashville (on han masteritzat Neil Young, Townes Van Zandt, John Hiatt, Emmylou Harris o Kris Kristofferson).

Tal i com diu al seu myspace, per a ell és un orgull i un plaer presentar-te l'Experiència Gratificant de Senior i El Cor Brutal, que pots gaudir en format CD des del 10 de gener de 2009, i en format 2LP des del 10 de novembre, editats per Malatesta Records.

Font i més informació:

El Signe Dels Temps from senior on Vimeo.