dilluns, 28 d’abril del 2008

Disc del mes


Dos anys després del seu anterior cd Garrotades, i després d’una gira de 90 concerts, la gossa sorda te el plaer de presentar-nos a la nova criatura.


Saó és el seu tercer disc i on a banda de continuar amb cançons d’ska amb dolçaina, aposten també per altres sonoritats, el reggae pren més protagonisme i apareixen també estils com la rumba i el hard-core.


Per aquest nou treball han comptat amb la incorporació de Jordi Martí (ex-Farenhate), que substitueix Xitxo al baix. El disc ha estat gravat i produït per Jaume Faraig als estudis RPM de València, i hi col·laboren Rodrigo de Pirat’s Sound Sistema, Marcos Úbeda i Albert Benavent vents d’Obrint Pas, Dj Chola i Borja Penalba.


Saó és l’estat òptim per a que la terra puga ser llaurada i donar fruïts. La Gossa Sorda vol contribuir humilment a la pluja d’idees i de lluites, a la tempesta ciutadana que haurà de salvar la Terra (país i planeta).


Un viatge del poble a la ciutat, de la soledat de l’individu del segle XXI a la necessitat de la resposta col·lectiva, del lament a la festa.