divendres, 31 d’octubre del 2014

Presentació del nou disc de Lluís El Sifoner, "Cançons al riurau"

L’andana junt a Ràdio Puçol  es complauen en convidar-vos a la presentació del nou disc de Lluís El Sifoner, "Cançons al riurau", el proper 22 de novembre a l’Ateneu de Puçol (C/ Pare Buenaventura, 8) a les 19.30 hores.

El nou projecte d’El Sifoner, que després de 30 anys, torna a la càrrega amb la gravació d'un disc en directe, ajunta la més excelsa poesia dels nostres grans poetes, Vicent Andrés Estellés, Maria Ibars, etc. amb els textos més coneguts de les cançons tradicionals dedicades al riurau, la pansa i els treballs del segle XX que, si no els deixem en un disc o en qualsevol altre lloc, ben guardats, desapareixeran de la memòria col·lectiva en poc temps. En les lletres, totes emocionants, hi ha sentiments, poesia pura, descripcions excel·lents, picardia, amistat, bon humor, amor, ironia, erotisme, alegria…

Els arranjaments són d’un dels jóvens músics valencians més prestigiosos que tenim en estos moments, Ximo Cano, i el disc ha estat enregistrat en directe amb l’acompanyament de la Banda de La Nucia.