dimarts, 15 d’octubre del 2013

l'Andana torna amb Mox!!


Amics i amigues...estem vius!!

Després d’un temps de descans l’Andana torna i ho fa tirant-ho tot per l’aire amb bona música en valencià i bona festa, però també, com sempre, amb reivindicacions per celebrar, encara que a bou passat per qüestions organitzatives, el 9 d’octubre, diada nacional del País Valencià!!

I és que tot ens ha vingut “de cine” per a muntar-la ben grossa junt als bons amics del grup de rock MOX, d’ací de Puçol, que presentaran el seu nou disc "Palifonies" aquest dissabte 19 d’octubre a l'Espai Jove de Puçol (C/ Buero Vallejo, s/n - Puçol).


L’esdeveniment començarà a les 19 h de la vesprada amb una primera part de concerts on participaran Dani Rolling, Rubén Durà i Hugo Mas i després de deixar un descans per al sopar vindrà el plat fort del dia amb les actuacions, a partir de les 23:30 h, dels grups “Lost Fills” (Mallorca),  Mox (protagonistes de la nit amb el seu nou disc “Palifonies”) i Arrel (Puçol).

Al llarg de tota la vesprada i nit l’Andana oferirà servei de barra amb preus d’allò més populars per a que no us quedeu secs i a més podreu aconseguir per només 10 € la nova samarreta que Mox ha tret a la venda amb motiu del seu nou disc...així que ompliu la butxaca i veniu a fer País!!

No us ho podeu perdre, aquest dissabte 19 d’octubre guanyeu temps al temps i acudiu a l’Espai Jove amb Mox i l’Andana  perquè la cosa promet ser...històrica!!


*Al llarg de les actuacions de la vesprada hi haurà animació i tallers per als més menuts així que no dubteu en dur-vos als vostres fills, nebots, nets i amics d'aquestos: S'ho passaran d'allò més bé i, a més, vosaltres podreu gaudir amb nosaltres de les actuacions programades.