dimecres, 7 de març del 2012

Continua el "III Trofeu l'Andana"


Com no podia ser d' altra manera, el compromís de l'Andana amb la pilota valenciana no s'atura i amb la tornada de la primavera arriba també a les activitats programades per l’associació, la 2a partida del III Trofeu de galotxa l'Andana (12:30 h.), on ja han confirmat la seva participació els equips de Faura i Borbotó.

A més, en aquesta ocasió, els alumnes de l'Escola Municipal de Pilota Valenciana de Puçol, la qual és gestionada per l'Andana i poc a poc va donant els seus fruits pel que fa al nivell dels xiquets que la formen, participaran de nou a les activitats esportives de l'associació en una partida de galotxa (11 h.) on s’enfrontaran amistosament contra l'escola de pilota de Faura.

Així que ja ho sabeu, aquest diumenge 11 de març, apropeu-vos al carrer Castelló de Puçol i podreu gaudir de dues partides de pilota valenciana, i a més a més, tot aquell que ho desitge també podrà esmorzar, a les 10 h, abans de les partides, amb tots nosaltres i els jugadors pagant només 4 euros (més barat que a qualsevol bar!). Sols heu de confirmar l'assistència cridant al 646 982 764 (Rubèn). Podeu fer-ho fins al dissabte pel matí.