diumenge, 10 d’abril del 2011

PRÒXIMAMENT. . .

Després de la celebració de la primera jornada de pilota valenciana organitzada per l'Andana, l' associació torna amb noves propostes i activitats per a la primavera. Així, ja vos avancem el que estem preparant per a que apunteu a les agendes i estigueu atents en les pròximes setmanes!!

-Per a maig (divendres dia 6) estem organitzant l' Homenatge a Paco Muñoz amb actuacions i sorpreses. Aquest mític de la cançó (infantil i no tan infantil) valenciana passà uns anys de la seua vida a Puçol, i ara l' Andana vol reconeixer-li la seua excpecional trajectòria i tota la feia feta pel país que el va vore nàixer.

-Com no podia ser d' altra manera, el compromís de l' A
ndana amb la pilota no s' atura i durant la primavera es reactivarà el II Trofeu de pilota L' Andana i les partides dels alumnes de l' Escola de Pilota Valenciana de Puçol, la qual és gestionada per l' associació.


-Per últim, en breu iniciarem una nova secció anomenada "Converses", on gent rellevant que ha passat per les activitats andaneres donarà la seua visió sobre la cultura popular en l' actualitat.

Vinga va, animeu-vos, participeu i col·laboreu, que la cosa està en marxa!